Vállalkozási mérlegképes könyvelő (OKJ 55 344 07)

image
Nincs közgazdász diplomád, de szeretnéd elvégezni a mérlegképes könyvelő képzést? Méghozzá olyan gyorsan, amilyen gyorsan csak lehet? Akkor nálunk a helyed, hiszen felkészült tanáraink és kiváló oktatóanyagunk téged is elvezetnek a sikeres mérlegképes könyvelői vizsgához.

Válaszd a mérlegképes könyvelő tanfolyamunkat akkor is, ha:

  • felsőfokú (nem közgazdasági szakirányú) végzettséggel rendelkezel,
  • jelenleg is pénzügyi-számviteli ügyintézőként vagy vállalkozási és bérügyintézőként dolgozol, és szeretnéd mérlegképes könyvelővé továbbképezni magad,
  • olyan munkáltató vagy, aki befektet dolgozóinak továbbképzésébe és saját mérlegképes könyvelőt kíván foglalkoztatni,
  • vállalkozásod könyvelését szeretnéd saját magad végezni,
  • könyvelőiroda indítását

Mivel foglalkozik a mérlegképes könyvelő?

A vállalkozási mérlegképes könyvelő tanfolyam olyan tudással fog felvértezni, amellyel képes leszel kisebb vagy nagyobb cégeknél pénzügyi és számviteli feladatokat ellátni, beszámolókat készíteni, elemezni a cég likviditási helyzetét. A mérlegképes könyvelő kulcsszerepet játszik a cégvezetés befektetési és finanszírozási döntéseinek előkészítésében, kimutatásai a vállalatirányítás mindennapi munkavégzésének szerves részét képezik. A mérlegképes könyvelői képesítés birtokában Te alakítod ki a cég számviteli politikáját, sőt tanácsadói szerepet is betöltesz. Vállalkozási mérlegképes oktatásunk keretében a legfrissebb pénzügyi és számviteli ismereteket elméletben és gyakorlatban is elsajátítod.

Hol tudok elhelyezkedni ezzel a szakképesítéssel?

Alkalmazottként könyvelőirodákban, kis-, közepes- és nagyvállalkozásoknál, multinacionális vállalkozásoknál. Felsőfokú végzettség megléte esetén – könyvvizsgáló, könyvelő, könyvszakértő, középfokú iskolai végzettség esetén – számviteli ügyintéző, pénzügyi ügyintéző, bérszámfejtő, adatrögzítő, kódoló, analitikus könyvelő, készlet- és anyagnyilvántartó stb. munkakörökben tudsz elhelyezkedni, de saját könyvelőirodát is létrehozhatsz.

Van lehetőség részletfizetésre?

Igen!

első részlet: 2019. szeptember 20-ig: 29.000 Ft + 5000 Ft (első modulzáró)

második részlet: 2019. október 18-ig: 29.000 Ft + 5000 Ft (második modulzáró)

harmadik részlet: 2019. november 08-ig: 29.000 Ft + 10.000 Ft (harmadik és negyedik modulzáró)

negyedik részlet: 2020. január 04-ig: 29.000 Ft 

ötödik részlet: 2020. április 10-ig: 29.000 Ft + 7.500 Ft (ötödik modulzáró)

hatodik részlet: 2020. május 22-ig: 10.000 Ft (hatodik modulzáró)

hetedik részlet: 2020. június 12-ig: 10.000 Ft (hetedik modulzáró)

nyolcadik részlet: 2020. július 17-ig: 52.000 Ft (szakmai vizsga) 

Kapcsolódó képzések

image
Adótanácsadó (Budapest)

A jól képzett adótanácsadó tanácsaiért már most is sorban állnak a cégek, legyél Te a következő keresett és jól kereső adótanácsadó.  Ha nincs időd évekig az iskolapadban ülni, iratkozz be most adótanácsadó képzésünkre!

image
Bérügyintéző tanfolyam

Fontos, hogy mielőbb szakmát szerezz? Diploma és nyelvtudás nélkül szeretnél biztos állást? Jól bánsz a számokkal és az adminisztrációban is otthon érzed magad? Akkor használd ki egyedülálló ajánlatunkat, válaszd a bérügyintéző tanfolyamunkat!

image
Pénzügyi ügyintéző

Mindazoknak, akik pénzügyi vonalon szeretnék ismereteiket bővíteni. A részszakképesítés birtokában több, számos munkahelyen szükséges pozíció betölthető.  Fektess be a jövődbe, tanulj szakmát nálunk!

image
Pénzügyi-számviteli ügyintéző

Egy tanfolyammal három képesítés? Igen! A pénzügyi-számviteli ügyintéző képzéssel három részszakképesítést (pénzügyi ügyintéző, számviteli ügyintéző, pénzügyi projektmenedzser asszisztens) szerezhetsz meg. Fektess be a jövődbe, tanulj szakmát nálunk!

image
Vám-, jövedéki- és termékdíj ügyintéző

Tudtad, hogy a munkaerőpiacon a vámügyintéző szakma az egyik legkeresettebb? A munkáltatók rendszeresen küldenek intézményünknek állásajánlatokat, melyeket továbbítunk a vámügyintéző, jövedéki ügyintéző és termékdíj ügyintéző képzéseink végzett résztvevőinknek. A KOTK-s vám-, jövedéki- és termékdíj ügyintéző tanfolyamon szerzett bizonyítvány jó ajánlólevél. Tanulj velünk Te is!

image
Adótanácsadó (Vác)

A jól képzett adótanácsadó tanácsaiért már most is sorban állnak a cégek, legyél Te a következő keresett és jól kereső adótanácsadó.  Ha nincs időd évekig az iskolapadban ülni, iratkozz be most adótanácsadó képzésünkre!