Vállalkozási mérlegképes könyvelő (OKJ 55 344 07)

image
Nincs közgazdász diplomád, de szeretnéd elvégezni a mérlegképes könyvelő képzést? Méghozzá olyan gyorsan, amilyen gyorsan csak lehet? Akkor nálunk a helyed, hiszen felkészült tanáraink és kiváló oktatóanyagunk téged is elvezetnek a sikeres mérlegképes könyvelői vizsgához.

Válaszd a mérlegképes könyvelő tanfolyamunkat akkor is, ha:

  • felsőfokú (nem közgazdasági szakirányú) végzettséggel rendelkezel,
  • jelenleg is pénzügyi-számviteli ügyintézőként vagy vállalkozási és bérügyintézőként dolgozol, és szeretnéd mérlegképes könyvelővé továbbképezni magad,
  • olyan munkáltató vagy, aki befektet dolgozóinak továbbképzésébe és saját mérlegképes könyvelőt kíván foglalkoztatni,
  • vállalkozásod könyvelését szeretnéd saját magad végezni,
  • könyvelőiroda indítását

Mivel foglalkozik a mérlegképes könyvelő?

A vállalkozási mérlegképes könyvelő tanfolyam olyan tudással fog felvértezni, amellyel képes leszel kisebb vagy nagyobb cégeknél pénzügyi és számviteli feladatokat ellátni, beszámolókat készíteni, elemezni a cég likviditási helyzetét. A mérlegképes könyvelő kulcsszerepet játszik a cégvezetés befektetési és finanszírozási döntéseinek előkészítésében, kimutatásai a vállalatirányítás mindennapi munkavégzésének szerves részét képezik. A mérlegképes könyvelői képesítés birtokában Te alakítod ki a cég számviteli politikáját, sőt tanácsadói szerepet is betöltesz. Vállalkozási mérlegképes oktatásunk keretében a legfrissebb pénzügyi és számviteli ismereteket elméletben és gyakorlatban is elsajátítod.

Hol tudok elhelyezkedni ezzel a szakképesítéssel?

Alkalmazottként könyvelőirodákban, kis-, közepes- és nagyvállalkozásoknál, multinacionális vállalkozásoknál. Felsőfokú végzettség megléte esetén – könyvvizsgáló, könyvelő, könyvszakértő, középfokú iskolai végzettség esetén – számviteli ügyintéző, pénzügyi ügyintéző, bérszámfejtő, adatrögzítő, kódoló, analitikus könyvelő, készlet- és anyagnyilvántartó stb. munkakörökben tudsz elhelyezkedni, de saját könyvelőirodát is létrehozhatsz.

 

Kapcsolódó képzések

image
Adótanácsadó (Budapest)

A jól képzett adótanácsadó tanácsaiért már most is sorban állnak a cégek, legyél Te a következő keresett és jól kereső adótanácsadó.  Ha nincs időd évekig az iskolapadban ülni, iratkozz be most adótanácsadó képzésünkre!

image
Államháztartási mérlegképes könyvelő

Vezető beosztásban dolgozol a költségvetési szférában, de még nem rendelkezel államháztartási mérlegképes könyvelő szakképesítéssel? Munkakörödhöz előírták ennek a szakképesítésnek a megszerzését? Akkor kezdd a tanulást nálunk!

image
Vállalkozási és bérügyintéző

Fontos, hogy mielőbb szakmát szerezz? Diploma és nyelvtudás nélkül szeretnél biztos állást? Jól bánsz a számokkal és az adminisztrációban is otthon érzed magad?  Akkor használd ki ajánlatunkat, válaszd a Vállalkozási és bérügyintéző tanfolyamunkat!

image
IFRS mérlegképes könyvelő

Piacképes szakmát szeretnél? Nagy nemzetközi cégeknél szeretnél elhelyezkedni? Tudtad, hogy kormányhatározat szerint bizonyos cégek a magyar számvitel alapján készített beszámoló helyett nemzetközi pénzügyi standardok alapján (IFRS) könyvelnek?  Végezd el az IFRS mérlegképes könyvelő tanfolyamot, és nem lesz kihívód az állásinterjún.

image
Pénzügyi-számviteli ügyintéző

Egy tanfolyammal három képesítés? Igen! A pénzügyi-számviteli ügyintéző képzéssel három részszakképesítést (pénzügyi ügyintéző, számviteli ügyintéző, pénzügyi projektmenedzser asszisztens) szerezhetsz meg. Fektess be a jövődbe, tanulj szakmát nálunk!

image
Vám-, jövedéki- és termékdíj ügyintéző

Tudtad, hogy a munkaerőpiacon a vámügyintéző szakma az egyik legkeresettebb? A munkáltatók rendszeresen küldenek intézményünknek állásajánlatokat, melyeket továbbítunk a vámügyintéző, jövedéki ügyintéző és termékdíj ügyintéző képzéseink végzett résztvevőinknek. A KOTK-s vám-, jövedéki- és termékdíj ügyintéző tanfolyamon szerzett bizonyítvány jó ajánlólevél. Tanulj velünk Te is!