Vállalkozási mérlegképes könyvelő (OKJ 55 344 07)

image
Nincs közgazdász diplomád, de szeretnéd elvégezni a mérlegképes könyvelő képzést? Méghozzá olyan gyorsan, amilyen gyorsan csak lehet? Akkor nálunk a helyed, hiszen felkészült tanáraink és kiváló oktatóanyagunk téged is elvezetnek a sikeres mérlegképes könyvelői vizsgához.

Válaszd a mérlegképes könyvelő tanfolyamunkat akkor is, ha:

  • felsőfokú (nem közgazdasági szakirányú) végzettséggel rendelkezel,
  • jelenleg is pénzügyi-számviteli ügyintézőként vagy vállalkozási és bérügyintézőként dolgozol, és szeretnéd mérlegképes könyvelővé továbbképezni magad,
  • olyan munkáltató vagy, aki befektet dolgozóinak továbbképzésébe és saját mérlegképes könyvelőt kíván foglalkoztatni,
  • vállalkozásod könyvelését szeretnéd saját magad végezni,
  • könyvelőiroda indítását

Mivel foglalkozik a mérlegképes könyvelő?

A vállalkozási mérlegképes könyvelő tanfolyam olyan tudással fog felvértezni, amellyel képes leszel kisebb vagy nagyobb cégeknél pénzügyi és számviteli feladatokat ellátni, beszámolókat készíteni, elemezni a cég likviditási helyzetét. A mérlegképes könyvelő kulcsszerepet játszik a cégvezetés befektetési és finanszírozási döntéseinek előkészítésében, kimutatásai a vállalatirányítás mindennapi munkavégzésének szerves részét képezik. A mérlegképes könyvelői képesítés birtokában Te alakítod ki a cég számviteli politikáját, sőt tanácsadói szerepet is betöltesz. Vállalkozási mérlegképes oktatásunk keretében a legfrissebb pénzügyi és számviteli ismereteket elméletben és gyakorlatban is elsajátítod.

Hol tudok elhelyezkedni ezzel a szakképesítéssel?

Alkalmazottként könyvelőirodákban, kis-, közepes- és nagyvállalkozásoknál, multinacionális vállalkozásoknál. Felsőfokú végzettség megléte esetén – könyvvizsgáló, könyvelő, könyvszakértő, középfokú iskolai végzettség esetén – számviteli ügyintéző, pénzügyi ügyintéző, bérszámfejtő, adatrögzítő, kódoló, analitikus könyvelő, készlet- és anyagnyilvántartó stb. munkakörökben tudsz elhelyezkedni, de saját könyvelőirodát is létrehozhatsz.

 

Közgazdász diplomások 2019. február 1-jétől tudnak becsatlakozni.

Kapcsolódó képzések

image
Jövedéki ügyintéző

Komplex tudást szeretnél? Érdekelnek a jog- és adószabályok, és szívesen tartod a kapcsolatot munkád során a hatóságokkal? Az egyre népszerűbb jövedéki ügyintézői munka alkalmával kamatoztathatod ezen tulajdonságaid. Végezd el tanfolyamunkat, mely alapján többek között a következő tudás birtokába jutsz: mely jövedéki termékek után milyen jövedéki adót kell megfizetni; kik részesülhetnek kedvezményben vagy mentességben a jövedéki adót illetően. A KOTK tanfolyamán szerzett bizonyítvány jó ajánlólevél. Te se hagyd ki ezt a lehetőséget!

image
Pénzügyi ügyintéző

Mindazoknak, akik pénzügyi vonalon szeretnék ismereteiket bővíteni. A részszakképesítés birtokában több, számos munkahelyen szükséges pozíció betölthető.  Fektess be a jövődbe, tanulj szakmát nálunk!

image
Pénzügyi-számviteli ügyintéző

Egy tanfolyammal három képesítés? Igen! A pénzügyi-számviteli ügyintéző képzéssel három részszakképesítést (pénzügyi ügyintéző, számviteli ügyintéző, pénzügyi projektmenedzser asszisztens) szerezhetsz meg. Fektess be a jövődbe, tanulj szakmát nálunk!

image
Termékdíj ügyintéző

A környezetvédelem és a környezettudatos magatartás elkötelezett híve vagy? Tisztában vagy vele, hogy a hulladékgazdálkodás területével összefüggő feladatok a gazdaság számos területén megjelennek? A szabályozás alkalmazásával/kiterjesztésével a Termékdíj ügyintéző részszakképesítés a legkeresettebb végzettségek egyike. A KOTK-s Termékdíj ügyintéző tanfolyamon szerzett bizonyítvány jó ajánlólevél. Tanulj nálunk Te is!

image
Vámügyintéző

Tudtad, hogy a munkaerőpiacon a vámügyintéző szakma az egyik legkeresettebb?  A munkáltatók rendszeresen küldenek intézményünknek állásajánlatokat, melyeket továbbítunk a vámügyintéző képzéseink végzett résztvevőinknek.  A KOTK-s Vámügyintéző tanfolyamon szerzett bizonyítvány jó ajánlólevél, Te se hagyd ki ezt a lehetőséget!

image
Vám-, jövedéki- és termékdíj ügyintéző

Tudtad, hogy a munkaerőpiacon a vámügyintéző szakma az egyik legkeresettebb? A munkáltatók rendszeresen küldenek intézményünknek állásajánlatokat, melyeket továbbítunk a vámügyintéző, jövedéki ügyintéző és termékdíj ügyintéző képzéseink végzett résztvevőinknek. A KOTK-s vám-, jövedéki- és termékdíj ügyintéző tanfolyamon szerzett bizonyítvány jó ajánlólevél. Tanulj velünk Te is!