Történetünk

A KOTK 70 éve áll a felnőttképzés és szakképzés szolgálatában. Célunk a naprakész, biztos tudás átadása hallgatóinknak, mely által a nálunk végzett szakemberek valóban keresettek a mai munkaerőpiacon. Tanáraink figyelemmel kísérik az innovatív oktatási lehetőségeket, így bízvást állíthatjuk, hogy nemcsak szakmai ismeretanyaggal, hanem élvezetes tanórákkal is gazdagodhatnak a KOTK képzéseiben résztvevők.

Képzéseink alappillérei

OKJ képzések

OKJ-s szakképesítéseink nagy részét a munkaerőpiacon legkeresettebb pénzügyi területen kínáljuk. Kiváló szakembereink gyakorlatorientált órákon készítik fel jelentkezőinket az OKJ vizsgákra.

Nyelvoktatás

Intézményünk a piacon az elsők között vált az ORIGÓ, illetve a KITEX nyelvvizsgaközpontok vizsgahelyévé. Tanfolyamainkon bármelyik nyelvvizsgaközpont vizsgájára színvonalas felkészítést nyújtunk kiscsoportos vagy normál csoportos formában.

Képzések vállalatoknak

Legyen szó továbbképzésekről, nyelvtanfolyamokról, tréningekről, a KOTK cégek részére is színvonalas képzést nyújt. A vállalatok igényeit figyelembe véve alakítjuk ki a képzések menetét és időpontjait. Az oktatás folyhat a KOTK szaktantermeiben vagy az adott vállalat által preferált helyszínen.