Adótanácsadó (Budapest) (OKJ 55 344 01)

image

Olyan szakmán gondolkodsz, amelyre Magyarországon mindig lesz kereslet? A folyton változó jogszabályi környezet gondoskodik arról, hogy adótanácsadóként bárhol, bármikor el tudj helyezkedni. A jól képzett adótanácsadó tanácsaiért már most is sorban állnak a cégek, legyél Te a következő keresett és jól kereső adótanácsadó. 
Ha nincs időd évekig az iskolapadban ülni, iratkozz be most adótanácsadó képzésünkre!

Válasszd az adótanácsadó tanfolyamunkat akkor is, ha:

  • közgazdász diplomával vagy nem szakirányú diplomával, vagy záróvizsgával rendelkezel,
  • mérlegképes könyvelőként dolgozol,
  • jogász vagy, és bővíteni szeretnéd szolgáltatásaid kínálatát,
  • könyvvizsgálóként dolgozol, és adótanácsadói képesítésre van szükséged,
  • munkakörödhöz az adótanácsadó szakképesítés elengedhetetlen,
  • olyan munkáltató vagy, aki dolgozóit szeretné továbbképezni, hogy ők adótanácsadási feladatokat is el tudjanak látni,
  • adótanácsadó-iroda indítását tervezed és nincs időd éveket tanulással tölteni.

Mivel foglalkozik az adótanácsadó?

Az adótanácsadó képzés elvégzése után az adózás szakértője leszel. Ismerni fogod a hazai és a nemzetközi adózás alapvető szabályait, a jogorvoslati lehetőségeket, hatósági és bírósági gyakorlatokat. 

Az adótanácsadó oktatáson elsajátított tananyag alapján értelmezni és alkalmazni tudod a közigazgatási eljárási szabályokat, ellenőrzöd és felügyeled az adókötelezettségek teljesítését.

Adótanácsadó tanfolyamunk elvégzésével tanácsadási feladatokat tudsz ellátni a jogszabályi előírásoknak megfelelően.

Hol tudok elhelyezkedni ezzel a szakképesítéssel?

Adótanácsadó-irodákban, könyvelőirodákban, multinacionális vállalkozásoknál, saját irodát hozhatsz létre. Ügyvédi irodák és más szervezetek adózással foglalkozó részlegeinél is elhelyezkedhetsz, akár vezető beosztásban is.

 

Kapcsolódó képzések

image
Államháztartási mérlegképes könyvelő

Vezető beosztásban dolgozol a költségvetési szférában, de még nem rendelkezel államháztartási mérlegképes könyvelő szakképesítéssel? Munkakörödhöz előírták ennek a szakképesítésnek a megszerzését? Akkor kezdd a tanulást nálunk!

image
Vállalkozási és bérügyintéző

Fontos, hogy mielőbb szakmát szerezz? Diploma és nyelvtudás nélkül szeretnél biztos állást? Jól bánsz a számokkal és az adminisztrációban is otthon érzed magad?  Akkor használd ki ajánlatunkat, válaszd a Vállalkozási és bérügyintéző tanfolyamunkat!

image
IFRS mérlegképes könyvelő

Piacképes szakmát szeretnél? Nagy nemzetközi cégeknél szeretnél elhelyezkedni? Tudtad, hogy kormányhatározat szerint bizonyos cégek a magyar számvitel alapján készített beszámoló helyett nemzetközi pénzügyi standardok alapján (IFRS) könyvelnek?  Végezd el az IFRS mérlegképes könyvelő tanfolyamot, és nem lesz kihívód az állásinterjún.

image
Pénzügyi-számviteli ügyintéző

Egy tanfolyammal három képesítés? Igen! A pénzügyi-számviteli ügyintéző képzéssel három részszakképesítést (pénzügyi ügyintéző, számviteli ügyintéző, pénzügyi projektmenedzser asszisztens) szerezhetsz meg. Fektess be a jövődbe, tanulj szakmát nálunk!

image
Vám-, jövedéki- és termékdíj ügyintéző

Tudtad, hogy a munkaerőpiacon a vámügyintéző szakma az egyik legkeresettebb? A munkáltatók rendszeresen küldenek intézményünknek állásajánlatokat, melyeket továbbítunk a vámügyintéző, jövedéki ügyintéző és termékdíj ügyintéző képzéseink végzett résztvevőinknek. A KOTK-s vám-, jövedéki- és termékdíj ügyintéző tanfolyamon szerzett bizonyítvány jó ajánlólevél. Tanulj velünk Te is!

image
Vállalkozási mérlegképes könyvelő

Nincs közgazdász diplomád, de szeretnéd elvégezni a mérlegképes könyvelő képzést? Méghozzá olyan gyorsan, amilyen gyorsan csak lehet? Akkor nálunk a helyed, hiszen felkészült tanáraink és kiváló oktatóanyagunk téged is elvezetnek a sikeres mérlegképes könyvelői vizsgához.