Vállalkozási és bérügyintéző (OKJ 51 344 02)

image
Fontos, hogy mielőbb szakmát szerezz? Diploma és nyelvtudás nélkül szeretnél biztos állást? Jól bánsz a számokkal és az adminisztrációban is otthon érzed magad? 
Akkor használd ki egyedülálló ajánlatunkat, válaszd a Vállalkozási és bérügyintéző tanfolyamunkat!

Válaszd tanfolyamunkat, és mindössze 7-8 hónap alatt megszerezheted a munkakör betöltéséhez szükséges tudást, akkor is, ha:

  • pályakezdő vagy pályamódosító vagy, aki irodai munkakörben szeretne dolgozni,
  • vállalkozó (könyvelő, adótanácsadó, pénzügyi tanácsadó stb.) vagy, és szívesen bővítenéd portfóliód, vagy épp nincs lehetőséged erre a pozícióra külön embert alkalmazni,
  • munkáltató vagy, és a dolgozóid szeretnéd tovább- vagy átképezni, hogy ők bérszámfejtési feladatokat is el tudjanak látni,
  • olyan vállalkozás, intézmény munkatársa vagy, amely táppénzkifizető helyként működik, vagy azzá kívánnak válni,
  • már bér- és tb-ügyintézőként dolgozol, de szeretnéd frissíteni meglévő ismereteid.

Mivel foglalkozik a vállalkozási és bérügyintéző ?

Minden vállalkozásnál ő látja el a bérekkel, illetve a munkavállalók be- és kiléptetésével kapcsolatos teendőket, ismeri az ehhez szükséges dokumentumokat. Adminisztrálja a munkavállalók havi bérét, juttatásait, járulékát, a családi pótlék vagy az adókedvezmény mértékét. Minden vállalkozás kulcsfontosságú szereplője, mesterien kezeli a bérszámfejtési szoftvereket, az ügyintézői nyilvántartásokat, illetve az egyéb adminisztrációs rendszereket és a hivatal felé is ő tartja a kapcsolatot. Követi a jogszabályi előírásokat, hogy minden kifizetés rendben, pontosan és törvényszerűen történjen.

Hol tudok elhelyezkedni ezzel a szakképesítéssel?

Kis-, közepes- és nagyvállalkozásoknál, állami intézményeknél, könyvelőirodáknál bérelőkészítő, bérszámfejtő és kalkulátor, bérügyi adminisztrátor, bérügyi asszisztens, bérügyi előadó, bérügyintéző, analitikus könyvelő, társadalombiztosítási ügyintéző (hatósági és vállalati) stb. munkakörökben.

Kapcsolódó képzések

image
Adótanácsadó (Budapest)

A jól képzett adótanácsadó tanácsaiért már most is sorban állnak a cégek, legyél Te a következő keresett és jól kereső adótanácsadó.  Ha nincs időd évekig az iskolapadban ülni, iratkozz be most adótanácsadó képzésünkre!

image
Államháztartási mérlegképes könyvelő

Vezető beosztásban dolgozol a költségvetési szférában, de még nem rendelkezel államháztartási mérlegképes könyvelő szakképesítéssel? Munkakörödhöz előírták ennek a szakképesítésnek a megszerzését? Akkor kezdd a tanulást nálunk!

image
IFRS mérlegképes könyvelő

Piacképes szakmát szeretnél? Nagy nemzetközi cégeknél szeretnél elhelyezkedni? Tudtad, hogy kormányhatározat szerint bizonyos cégek a magyar számvitel alapján készített beszámoló helyett nemzetközi pénzügyi standardok alapján (IFRS) könyvelnek?  Végezd el az IFRS mérlegképes könyvelő tanfolyamot, és nem lesz kihívód az állásinterjún.

image
Pénzügyi-számviteli ügyintéző

Egy tanfolyammal három képesítés? Igen! A pénzügyi-számviteli ügyintéző képzéssel három részszakképesítést (pénzügyi ügyintéző, számviteli ügyintéző, pénzügyi projektmenedzser asszisztens) szerezhetsz meg. Fektess be a jövődbe, tanulj szakmát nálunk!

image
Vám-, jövedéki- és termékdíj ügyintéző

Tudtad, hogy a munkaerőpiacon a vámügyintéző szakma az egyik legkeresettebb? A munkáltatók rendszeresen küldenek intézményünknek állásajánlatokat, melyeket továbbítunk a vámügyintéző, jövedéki ügyintéző és termékdíj ügyintéző képzéseink végzett résztvevőinknek. A KOTK-s vám-, jövedéki- és termékdíj ügyintéző tanfolyamon szerzett bizonyítvány jó ajánlólevél. Tanulj velünk Te is!

image
Vállalkozási mérlegképes könyvelő

Nincs közgazdász diplomád, de szeretnéd elvégezni a mérlegképes könyvelő képzést? Méghozzá olyan gyorsan, amilyen gyorsan csak lehet? Akkor nálunk a helyed, hiszen felkészült tanáraink és kiváló oktatóanyagunk téged is elvezetnek a sikeres mérlegképes könyvelői vizsgához.