Pénzügyi-számviteli ügyintéző (OKJ 54 344 01)

image
Egy tanfolyammal három képesítés? Igen! A pénzügyi-számviteli ügyintéző képzéssel három részszakképesítést (pénzügyi ügyintéző, számviteli ügyintéző, pénzügyi projektmenedzser asszisztens) szerezhetsz meg. Fektess be a jövődbe, tanulj szakmát nálunk!

Válaszd pénzügyi-számviteli ügyintéző tanfolyamunkat akkor is, ha:

  • pályakezdő, pályamódosító vagy, és gazdasági területen szeretnél dolgozni, - a vázlatpont felcsúszott az előző sorba
  • a szakképesítés megszerzése után mérlegképes könyvelő képzésre szeretnél jelentkezni,
  • munkáltató vagy, és dolgozóid szeretnéd továbbképezni, hogy pénzügyi, számviteli és projektfinanszírozási feladatokat is el tudjanak látni,
  • magánszemély vagy, aki gazdasági ismereteit szeretné fejleszteni,
  • közgazdász diplomával rendelkezel, de a számviteli ismereteid hiányosak vagy ismételnéd a tanultakat.

Mivel foglalkozik a pénzügyi-számviteli ügyintéző? 

A pénzügyi-számviteli ügyintéző tanfolyamunk elvégzése után képes leszel vezetni a vállalkozások pénzmozgás-nyilvántartásait, (cash-flow és bankszámlákkal kapcsolatos teendők), valamint adminisztratív támogatást nyújtani. A pénzügyi-számviteli ügyintéző oktatáson elsajátítod a könyvelési feladatok előkészítésének folyamatait (számlák kontírozása), érteni fogsz a könyvelési szoftverekhez (törzsadatok feltöltése, béradatok, számlatükör stb.). Emellett használod az irodai szoftvereket, eszközöket.

Hol tudok elhelyezkedni ezzel a szakképesítéssel?

Pénzügyes munkatársra minden vállalkozásnál szükség van, pl. pénzügyi asszisztens, pénzügyi koordinátor, pénzügyi nyilvántartó, pénztáros, számlaellenőr, pénzügyi projektmenedzser, bérszámfejtő, különböző könyvelői munkakörök, irodai adminisztrátor, iratkezelő, projektmenedzser asszisztens, de számos egyéb munkakörben is el tudsz helyezkedni.

  •  

Kapcsolódó képzések

image
Adótanácsadó (Budapest)

A jól képzett adótanácsadó tanácsaiért már most is sorban állnak a cégek, legyél Te a következő keresett és jól kereső adótanácsadó.  Ha nincs időd évekig az iskolapadban ülni, iratkozz be most adótanácsadó képzésünkre!

image
Államháztartási mérlegképes könyvelő

Vezető beosztásban dolgozol a költségvetési szférában, de még nem rendelkezel államháztartási mérlegképes könyvelő szakképesítéssel? Munkakörödhöz előírták ennek a szakképesítésnek a megszerzését? Akkor kezdd a tanulást nálunk!

image
Vállalkozási és bérügyintéző

Fontos, hogy mielőbb szakmát szerezz? Diploma és nyelvtudás nélkül szeretnél biztos állást? Jól bánsz a számokkal és az adminisztrációban is otthon érzed magad?  Akkor használd ki ajánlatunkat, válaszd a Vállalkozási és bérügyintéző tanfolyamunkat!

image
IFRS mérlegképes könyvelő

Piacképes szakmát szeretnél? Nagy nemzetközi cégeknél szeretnél elhelyezkedni? Tudtad, hogy kormányhatározat szerint bizonyos cégek a magyar számvitel alapján készített beszámoló helyett nemzetközi pénzügyi standardok alapján (IFRS) könyvelnek?  Végezd el az IFRS mérlegképes könyvelő tanfolyamot, és nem lesz kihívód az állásinterjún.

image
Vám-, jövedéki- és termékdíj ügyintéző

Tudtad, hogy a munkaerőpiacon a vámügyintéző szakma az egyik legkeresettebb? A munkáltatók rendszeresen küldenek intézményünknek állásajánlatokat, melyeket továbbítunk a vámügyintéző, jövedéki ügyintéző és termékdíj ügyintéző képzéseink végzett résztvevőinknek. A KOTK-s vám-, jövedéki- és termékdíj ügyintéző tanfolyamon szerzett bizonyítvány jó ajánlólevél. Tanulj velünk Te is!

image
Vállalkozási mérlegképes könyvelő

Nincs közgazdász diplomád, de szeretnéd elvégezni a mérlegképes könyvelő képzést? Méghozzá olyan gyorsan, amilyen gyorsan csak lehet? Akkor nálunk a helyed, hiszen felkészült tanáraink és kiváló oktatóanyagunk téged is elvezetnek a sikeres mérlegképes könyvelői vizsgához.