Pénzügyi-számviteli ügyintéző (OKJ 54 344 01)

image
Egy tanfolyammal három képesítés? Igen! A pénzügyi-számviteli ügyintéző képzéssel három részszakképesítést (pénzügyi ügyintéző, számviteli ügyintéző, pénzügyi projektmenedzser asszisztens) szerezhetsz meg. Fektess be a jövődbe, tanulj szakmát nálunk!

Válaszd pénzügyi-számviteli ügyintéző tanfolyamunkat akkor is, ha:

  • pályakezdő, pályamódosító vagy, és gazdasági területen szeretnél dolgozni, - a vázlatpont felcsúszott az előző sorba
  • a szakképesítés megszerzése után mérlegképes könyvelő képzésre szeretnél jelentkezni,
  • munkáltató vagy, és dolgozóid szeretnéd továbbképezni, hogy pénzügyi, számviteli és projektfinanszírozási feladatokat is el tudjanak látni,
  • magánszemély vagy, aki gazdasági ismereteit szeretné fejleszteni,
  • közgazdász diplomával rendelkezel, de a számviteli ismereteid hiányosak vagy ismételnéd a tanultakat.

Mivel foglalkozik a pénzügyi-számviteli ügyintéző? 

A pénzügyi-számviteli ügyintéző tanfolyamunk elvégzése után képes leszel vezetni a vállalkozások pénzmozgás-nyilvántartásait, (cash-flow és bankszámlákkal kapcsolatos teendők), valamint adminisztratív támogatást nyújtani. A pénzügyi-számviteli ügyintéző oktatáson elsajátítod a könyvelési feladatok előkészítésének folyamatait (számlák kontírozása), érteni fogsz a könyvelési szoftverekhez (törzsadatok feltöltése, béradatok, számlatükör stb.). Emellett használod az irodai szoftvereket, eszközöket.

Hol tudok elhelyezkedni ezzel a szakképesítéssel?

Pénzügyes munkatársra minden vállalkozásnál szükség van, pl. pénzügyi asszisztens, pénzügyi koordinátor, pénzügyi nyilvántartó, pénztáros, számlaellenőr, pénzügyi projektmenedzser, bérszámfejtő, különböző könyvelői munkakörök, irodai adminisztrátor, iratkezelő, projektmenedzser asszisztens, de számos egyéb munkakörben is el tudsz helyezkedni.

Kapcsolódó képzések

image
Jövedéki ügyintéző

Komplex tudást szeretnél? Érdekelnek a jog- és adószabályok, és szívesen tartod a kapcsolatot munkád során a hatóságokkal? Az egyre népszerűbb jövedéki ügyintézői munka alkalmával kamatoztathatod ezen tulajdonságaid. Végezd el tanfolyamunkat, mely alapján többek között a következő tudás birtokába jutsz: mely jövedéki termékek után milyen jövedéki adót kell megfizetni; kik részesülhetnek kedvezményben vagy mentességben a jövedéki adót illetően. A KOTK tanfolyamán szerzett bizonyítvány jó ajánlólevél. Te se hagyd ki ezt a lehetőséget!

image
Pénzügyi ügyintéző

Mindazoknak, akik pénzügyi vonalon szeretnék ismereteiket bővíteni. A részszakképesítés birtokában több, számos munkahelyen szükséges pozíció betölthető.  Fektess be a jövődbe, tanulj szakmát nálunk!

image
Termékdíj ügyintéző

A környezetvédelem és a környezettudatos magatartás elkötelezett híve vagy? Tisztában vagy vele, hogy a hulladékgazdálkodás területével összefüggő feladatok a gazdaság számos területén megjelennek? A szabályozás alkalmazásával/kiterjesztésével a Termékdíj ügyintéző részszakképesítés a legkeresettebb végzettségek egyike. A KOTK-s Termékdíj ügyintéző tanfolyamon szerzett bizonyítvány jó ajánlólevél. Tanulj nálunk Te is!

image
Vámügyintéző

Tudtad, hogy a munkaerőpiacon a vámügyintéző szakma az egyik legkeresettebb?  A munkáltatók rendszeresen küldenek intézményünknek állásajánlatokat, melyeket továbbítunk a vámügyintéző képzéseink végzett résztvevőinknek.  A KOTK-s Vámügyintéző tanfolyamon szerzett bizonyítvány jó ajánlólevél, Te se hagyd ki ezt a lehetőséget!

image
Vám-, jövedéki- és termékdíj ügyintéző

Tudtad, hogy a munkaerőpiacon a vámügyintéző szakma az egyik legkeresettebb? A munkáltatók rendszeresen küldenek intézményünknek állásajánlatokat, melyeket továbbítunk a vámügyintéző, jövedéki ügyintéző és termékdíj ügyintéző képzéseink végzett résztvevőinknek. A KOTK-s vám-, jövedéki- és termékdíj ügyintéző tanfolyamon szerzett bizonyítvány jó ajánlólevél. Tanulj velünk Te is!

image
Vállalkozási mérlegképes könyvelő

Nincs közgazdász diplomád, de szeretnéd elvégezni a mérlegképes könyvelő képzést? Méghozzá olyan gyorsan, amilyen gyorsan csak lehet? Akkor nálunk a helyed, hiszen felkészült tanáraink és kiváló oktatóanyagunk téged is elvezetnek a sikeres mérlegképes könyvelői vizsgához.