Pénzügyi-számviteli ügyintéző (OKJ 54 344 01)

image
Egy tanfolyammal három képesítés? Igen! A pénzügyi-számviteli ügyintéző képzéssel három részszakképesítést (pénzügyi ügyintéző, számviteli ügyintéző, pénzügyi projektmenedzser asszisztens) szerezhetsz meg. Fektess be a jövődbe, tanulj szakmát nálunk!

Válaszd pénzügyi-számviteli ügyintéző tanfolyamunkat akkor is, ha:

 • pályakezdő, pályamódosító vagy, és gazdasági területen szeretnél dolgozni, - a vázlatpont felcsúszott az előző sorba
 • a szakképesítés megszerzése után mérlegképes könyvelő képzésre szeretnél jelentkezni,
 • munkáltató vagy, és dolgozóid szeretnéd továbbképezni, hogy pénzügyi, számviteli és projektfinanszírozási feladatokat is el tudjanak látni,
 • magánszemély vagy, aki gazdasági ismereteit szeretné fejleszteni,
 • közgazdász diplomával rendelkezel, de a számviteli ismereteid hiányosak vagy ismételnéd a tanultakat.

Mivel foglalkozik a pénzügyi-számviteli ügyintéző? 

A pénzügyi-számviteli ügyintéző tanfolyamunk elvégzése után képes leszel vezetni a vállalkozások pénzmozgás-nyilvántartásait, (cash-flow és bankszámlákkal kapcsolatos teendők), valamint adminisztratív támogatást nyújtani. A pénzügyi-számviteli ügyintéző oktatáson elsajátítod a könyvelési feladatok előkészítésének folyamatait (számlák kontírozása), érteni fogsz a könyvelési szoftverekhez (törzsadatok feltöltése, béradatok, számlatükör stb.). Emellett használod az irodai szoftvereket, eszközöket.

Hol tudok elhelyezkedni ezzel a szakképesítéssel?

Pénzügyes munkatársra minden vállalkozásnál szükség van, pl. pénzügyi asszisztens, pénzügyi koordinátor, pénzügyi nyilvántartó, pénztáros, számlaellenőr, pénzügyi projektmenedzser, bérszámfejtő, különböző könyvelői munkakörök, irodai adminisztrátor, iratkezelő, projektmenedzser asszisztens, de számos egyéb munkakörben is el tudsz helyezkedni.

Van-e lehetőség részletfizetésre?

Igen!

 • első részlet: 2019. szeptember 23-ig: 28000 Ft + 5000 Ft (első modulzáró)
 • második részlet: 2019. október 07-ig: 28000 Ft
 • harmadik részlet: 2019. november 11-ig: 28000 Ft
 • negyedik részlet: 2020. február 10-ig : 28000 Ft + 10000 Ft (második modulzáró)
 • ötödik részlet: 2020.március 09-ig: 28000 Ft + 10000 Ft (harmadik, negyedik és ötödik modulzáró)
 • hatodik részlet: 2020. május 04-ig: 5000 Ft (hatodik modulzáró)
 • hetedik részlet: 2020. július 06-ig: 19000Ft (hetedik és nyolcadik modulzáró)
 • nyolcadik részlet: 2020. augusztus 03-ig: 51000 Ft (szakmai vizsga)

Kapcsolódó képzések

image
Adótanácsadó (Budapest)

A jól képzett adótanácsadó tanácsaiért már most is sorban állnak a cégek, legyél Te a következő keresett és jól kereső adótanácsadó.  Ha nincs időd évekig az iskolapadban ülni, iratkozz be most adótanácsadó képzésünkre!

image
Bérügyintéző tanfolyam

Fontos, hogy mielőbb szakmát szerezz? Diploma és nyelvtudás nélkül szeretnél biztos állást? Jól bánsz a számokkal és az adminisztrációban is otthon érzed magad? Akkor használd ki egyedülálló ajánlatunkat, válaszd a bérügyintéző tanfolyamunkat!

image
Pénzügyi ügyintéző

Mindazoknak, akik pénzügyi vonalon szeretnék ismereteiket bővíteni. A részszakképesítés birtokában több, számos munkahelyen szükséges pozíció betölthető.  Fektess be a jövődbe, tanulj szakmát nálunk!

image
Vám-, jövedéki- és termékdíj ügyintéző

Tudtad, hogy a munkaerőpiacon a vámügyintéző szakma az egyik legkeresettebb? A munkáltatók rendszeresen küldenek intézményünknek állásajánlatokat, melyeket továbbítunk a vámügyintéző, jövedéki ügyintéző és termékdíj ügyintéző képzéseink végzett résztvevőinknek. A KOTK-s vám-, jövedéki- és termékdíj ügyintéző tanfolyamon szerzett bizonyítvány jó ajánlólevél. Tanulj velünk Te is!

image
Vállalkozási mérlegképes könyvelő

Nincs közgazdász diplomád, de szeretnéd elvégezni a mérlegképes könyvelő képzést? Méghozzá olyan gyorsan, amilyen gyorsan csak lehet? Akkor nálunk a helyed, hiszen felkészült tanáraink és kiváló oktatóanyagunk téged is elvezetnek a sikeres mérlegképes könyvelői vizsgához.

image
Adótanácsadó (Vác)

A jól képzett adótanácsadó tanácsaiért már most is sorban állnak a cégek, legyél Te a következő keresett és jól kereső adótanácsadó.  Ha nincs időd évekig az iskolapadban ülni, iratkozz be most adótanácsadó képzésünkre!