IFRS mérlegképes könyvelő (OKJ 55 344 05)

image
Piacképes szakmát szeretnél? Nagy nemzetközi cégeknél szeretnél elhelyezkedni? Tudtad, hogy kormányhatározat szerint bizonyos cégek a magyar számvitel alapján készített beszámoló helyett nemzetközi pénzügyi standardok alapján (IFRS) könyvelnek? 
Végezd el az IFRS mérlegképes könyvelő tanfolyamot, és nem lesz kihívód az állásinterjún.

Válaszd az IFRS képzést, ha:

  • mérlegképes könyvelőként tevékenykedsz, s köteles vagy az IFRS szerinti nemzetközi standardok alapján elkészíteni a beszámolókat,
  • vállalkozó (könyvelő, adótanácsadó, pénzügyi tanácsadó stb.) vagy, aki bővítené portfólióját,
  • multinacionális vállalat HR-ese vagy, és a dolgozókat szeretnéd IFRS könyvelésre továbbképezni,
  • már elvégezted az IFRS tanfolyamot, és frissíteni szeretnéd meglévő ismereteid.

Mivel foglalkozik az IFRS mérlegképes könyvelő?

A mindennapi munkavégzésben az IFRS könyvelő végrehajtja a vállalkozás beszámolójában szükséges konszolidációs lépéseket, valamint betartja az IFRS szerinti besorolási, megjelenítési és értékelési szabályokat. Emellett önállóan feldolgozza és kitölti az anyavállalati IFRS adatszolgáltatási táblázatrendszerét, használja a számviteli információs rendszereket, melyből kinyeri az IFRS szerinti információkat, összeállítja az IFRS szerinti beszámolót.

Hol tudok elhelyezkedni ezzel a szakképesítéssel?

Olyan vállalkozásoknál, ahol a magyar számvitel alapján készített beszámoló helyett nemzetközi pénzügyi standardok (IFRS) alapján könyvelnek.

Kapcsolódó képzések

image
Adótanácsadó (Budapest)

A jól képzett adótanácsadó tanácsaiért már most is sorban állnak a cégek, legyél Te a következő keresett és jól kereső adótanácsadó.  Ha nincs időd évekig az iskolapadban ülni, iratkozz be most adótanácsadó képzésünkre!

image
Államháztartási mérlegképes könyvelő

Vezető beosztásban dolgozol a költségvetési szférában, de még nem rendelkezel államháztartási mérlegképes könyvelő szakképesítéssel? Munkakörödhöz előírták ennek a szakképesítésnek a megszerzését? Akkor kezdd a tanulást nálunk!

image
Vállalkozási és bérügyintéző

Fontos, hogy mielőbb szakmát szerezz? Diploma és nyelvtudás nélkül szeretnél biztos állást? Jól bánsz a számokkal és az adminisztrációban is otthon érzed magad?  Akkor használd ki ajánlatunkat, válaszd a Vállalkozási és bérügyintéző tanfolyamunkat!

image
Pénzügyi-számviteli ügyintéző

Egy tanfolyammal három képesítés? Igen! A pénzügyi-számviteli ügyintéző képzéssel három részszakképesítést (pénzügyi ügyintéző, számviteli ügyintéző, pénzügyi projektmenedzser asszisztens) szerezhetsz meg. Fektess be a jövődbe, tanulj szakmát nálunk!

image
Vám-, jövedéki- és termékdíj ügyintéző

Tudtad, hogy a munkaerőpiacon a vámügyintéző szakma az egyik legkeresettebb? A munkáltatók rendszeresen küldenek intézményünknek állásajánlatokat, melyeket továbbítunk a vámügyintéző, jövedéki ügyintéző és termékdíj ügyintéző képzéseink végzett résztvevőinknek. A KOTK-s vám-, jövedéki- és termékdíj ügyintéző tanfolyamon szerzett bizonyítvány jó ajánlólevél. Tanulj velünk Te is!

image
Vállalkozási mérlegképes könyvelő

Nincs közgazdász diplomád, de szeretnéd elvégezni a mérlegképes könyvelő képzést? Méghozzá olyan gyorsan, amilyen gyorsan csak lehet? Akkor nálunk a helyed, hiszen felkészült tanáraink és kiváló oktatóanyagunk téged is elvezetnek a sikeres mérlegképes könyvelői vizsgához.