Szakmai képzések

OKJ-s szakképzés

Felnőttképzési törvény hatálya alatt 

OKJ szakképesítések, részszakképesítések és szakképesítés-ráépélüsek megszerzésére irányuló képzéseink, melyek önköltségi vagy pályázati forrásokból finanszírozhatók.  

Pénzügyek, adózás, könyvelés

Az adótanácsadó tanfolyam szakirányú felsőfokú előképzettség nélkül, mérlegképes könyvelő szakképesítéssel is elkezdhető!

Az adótanácsadó tanfolyam szakirányú felsőfokú előképzettség nélkül, mérlegképes könyvelő szakképesítéssel is elkezdhető!

Vezető beosztásban dolgozik a költségvetési szférában, de még nem rendelkezik államháztartási mérlegképes könyvelő szakképesítéssel? Akkor kezdje a tanulást nálunk!

Az államháztartási mérlegképes könyvelő tanfolyam nem szakirányú diplomával és 2 év szakmai gyakorlattal, vagy középfokú szakirányú szakképesítés birtokában is elkezdhető!

Piacképes szakmát szeretne? Legyen Ön is az elsők között, aki megszerzi az IFRS (nemzetközi pénzügyi beszámolási standardok) mérlegképes könyvelő képesítést!Kérje egyedi árajánlatunkat.

Az okleveles adószakértő ellátja mindazokat a tanácsadói tevékenységeket, szolgáltatásokat, amelyeket az adótanácsadó....

A pénzügyi ügyintéző alkalmas a vállalkozások működésével összefüggő pénzügyi feladatok elvégzésében való közreműködésre, részfeladatok önálló elvégzésére.

Egy tanfolyammal három képesítés? Igen! A pénzügyi-számviteli ügyintéző képzéssel Ön három részszakképesítést szerezhet meg. Fektessen be a jövőjébe, tanuljon szakmát nálunk!

A számviteli ügyintéző alkalmas a vállalkozások működésével összefüggő számviteli feladatok elvégzésében való közreműködésre, részfeladatok önálló elvégzésére.

A következő vállalkozási mérlegképes könyvelő tanfolyam tervezett indulási időpontja: 2017. november 6. hétfő és október 28. szombat

A vállalkozási mérlegképes könyvelő tanfolyam nem szakirányú diplomával és 2 év igazolt szakmai gyakorlattal is elkezdhető!

Tb- és bérügyek

Bérügyintézőre minden munkahelyen szükség van!

Fontos Önnek, hogy mielőbb szakmát szerezzen? Diploma és nyelvtudás nélkül szeretne biztos állást? Jól bánik a számokkal ás az adminisztrációban is otthon érzi magát?

Rendelkezik új OKJ szerinti bérügyintéző szakképesítéssel? Szeretné továbbképezni magát?

TB-ügyintézőre minden munkahelyen szükség van! A képzés magában foglalja a bérügyintéző képzés teljes anyagát is.

Logisztika, szállítmányozás, vám

A jövedéki ügyintéző tanfolyam jó kiegészítés a vámügyintéző vagy a termékdíj-ügyintéző tanfolyamhoz.

Az oktatás keddenként 14-17  óra között lesz.

Az oktatás keddenként 17.15-20.15 óra között lesz.

Az oktatás keddenként 17.15-20.15 óra között lesz.

A termékdíj-ügyintéző tanfolyamon szerzett ismereteket a könyvelés és a vámügyintézés területén dolgozók is jól tudják hasznosítani.

Az egyes részszakképesítésekre külön-külön is lehet jelentkezni! Jelentkezzen most!

A vámügyintéző szakképesítés jelenleg  egyike a legkeresettebbeknek. A munkaerőpiacon számos elhelyezkedési lehetőség van.

Tanfolyamok, tréningek

Nem engedélyhez kötött program alapján

Képzettséget nem igazoló, egyes speciális területet feldolgozó, rövidebb tanfolyamainkat vállalatok részére kihelyezett formában ajánljuk.

HR, management

A toborzás-kiválasztás kurzust azoknak a gyakorló HR szakembereknek ajánljuk, akik szeretnék bővíteni ismereteiket tehetségmenedzsment, keresési technikák és nemzetközi toborzás területén.

Nemzetközi gazdaság

Az egynapos képzés célja, hogy általános képet adjon a legfontosabb témakörökről a nemzetközi kereskedelemmel ismerkedő gazdasági szakembereknek.

Amit egy üzletembernek tudnia kell, ha export-import tevékenységet folytat

- Tisztában van a nemzetközi kereskedelem írott és íratlan szabályaival?

A belső piaci négy gazdasági szabadságjog közül az áruk szabad mozgása elv érvényesülése határozza meg az EU tagországok vállalkozásai közötti árukereskedelem („külkereskedelem”) üzleti környezetét

Informatika

Két ujjal pötyög, vagy vakon ír? Gondolt már arra, hogy mennyivel gyorsabban tudná elvégezni munkáját, ha tudna tíz ujjal, vakon írni?

A haladó excel tanfolyamot azoknak ajánljuk, akik már rendelkeznek az excel középhaladó szintű ismeretével.

 A középhaladó szintű excel tanfolyamot azoknak ajánljuk, akik már rendelkeznek az excel alapszintű ismeretével.