Digitális átképzés

Képzéseket indítunk azzal a céllal, hogy a munkahelykereséshez hasznos tudást adjunk.
Sokak számára a programozás különösen ijesztő dolognak tűnik, holott lehet, hogy a képességeket szorgalommal és elhivatottsággal kiegészítve el lehet indulni a szakma felé. Ha gondolkodtál már azon, hogy belekóstolj ebbe a világba, akkor mi most segítünk neked!


Jelenleg választható képzéseink

 

Beágyazottrendszer-fejlesztő

Ha izgalmasnak találod a robotok világát, vonzódsz a "kütyük"-höz, akkor ezt a most neked ajánljuk.
 

Webáruház menedzser

Ha úgy érzed, megvan benned a vállalkozó kedv, az újító szellem, és nem félsz vállalni a felelősséget döntéseidért itt a helyed!
 

Rendszerinformatikus asszisztens - Windows

Bárki elkezdheti, akit érdekel a hálózatok világa. Ha érdekel, hogy a hálózatra kötött eszközök hogyan képesek egymással kommunikálni és egyéb finomságok Windows-on, akkor ezt válaszd!
 

Rendszerinformatikus asszisztens – Linux

Megtanulod hogyan építhetsz rendszert a Linux felhasználásával, hogyan leszel képes számítógép hálózatot létrehozni Linux felhasználásával.
 

 

Raktárkezelő asszisztens

Bárki elkezdheti, aki szeretné a logisztikai területén való elhelyezkedéshez szükséges első lépést megtenni.
 

Junior Rendszerüzemeltető

Ezen a tanfolyamon megismerjük a TCP/IP hálózatok, hálózati eszközök konfigurálását betekintünk a menedzselhető, programozható Cisco eszközök használatába is.
 

Frontend-fejlesztő HTML/JavaScript

Azoknak ajánljuk ezt a modult, akiket érdekel a HTML és a CSS leírónyelvek világa. Ha mindig is elbűvöltek a weblapok, ha végre szeretnéd magad megalkotni őket, akkor itt a helyed.
 

Digitális karrier

A Google Kereső, Gmail, Naptár, Drive (Dokumentumok, Táblázatok, Diák, Űrlapok, Webhelyek) programok magabiztos kezelése elősegíti a hatékony és minőségi online munkavégzést, akár irodában, akár otthonról dolgozol.
 

Java Alapok

A kurzus végére magabiztos alapokra teszel szert a programozással, programozói gondolkodással kapcsolatban. Önállóan tudsz majd megoldani kezdő programozói feladatokat JavaScript segítségével.