Tanáraink

Szabó Zsuzsanna Klára
Vámtarifa specialista, igazságügyi vámszakértő, regisztrált belső ellenőr. Szakmai pályáját 1999-ben a vám- és pénzügyőrségnél kezdte, a VPOP vámérték, származás, vámtarifa főosztály főelőadója volt, majd a NAV Szakértői Intézeténél éveken át szakértőként tevékenykedett. A Pécsi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Kara után mérlegképes könyvelői, vámügyintézői, valamint pénzügyi és számviteli szakellenőri végzettséget szerzett. Jelenleg több intézményben is oktatói tevékenységet folytat. A Magyar Igazságügyi Szakértői Kamara és a Magyar Vámügyi Szövetség aktív tagja.

Dr. Bittó Renáta
Szakvizsgázott jogász, európai szakjogász, protokollszakértő, oktató, tréner. A József Attila Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karán szerzett jogi alapdiplomáján túl szakvizsgázott jogász, emellett az Eötvös Loránd Tudományegyetemen európai jogi szakjogászként szerzett diplomát. 2008-ban posztgraduális képzés keretében elvégezte a Kodolányi János Főiskola protokoll- és rendezvényszervező szakát. 2012-ben mediátor és coach ismeretekkel bővült szakmai repertoárja. Több mint 10 éve oktat a felnőttképzésben egyetemeken, főiskolákon, szakképző iskolákban. A Magyar Protokollosok Országos Egyesületének tagja.

 

Kissné dr. Cserhalmi Ildikó
A Közgazdaságtudományi Egyetem Belkereskedelmi szakán 1967-ben végzett, majd 1973-ban népgazdasági tervező-elemző, matematika szakon szerzett másoddiplomát. 1977-ben védte meg doktori disszertációját marketing, piacelemzés, kutatás, szervezés tudományból. 1986-tól évekig a Kereskedelemi és Vendéglátóipari Főiskola (ma BGE) gazdasági tanszékén oktatott vállalat-gazdaságtant és marketinget. 1997-től az Atalanta Oktatási Kft.-ben, 2007-től pedig a Wekerle Sándor Üzleti Főiskolán is tanít munkaerő-gazdálkodás, foglalkozáspolitika, munkaügyi rendszerek tantárgyakat. Címzetes főiskolai tanár.

Szabó Sándor
1999-ben szerezte meg diplomáját az Államigazgatási Főiskola igazgatásszervezői szakán, majd további szakmai tanulmányait maga is a felnőttképzésben folytatta. 2004-ben mérlegképes könyvelői, 2009-ben adótanácsadói szakképesítést szerzett. Szakmai tapasztalatait az Adó- és Pénzügyi Ellenőrzési Hivatalnál revizori, a Miniszterelnöki Hivatalnál költségvetési referensként szerezte meg. 2004 óta vesz részt óraadóként a nappali- és felnőttképzésben. Oktatási területei: üzleti szakügyintéző, pénzügyi-számviteli ügyintéző, mérlegképes könyvelő szakképzések tantárgyainak (pénzügy, adózás, számvitel elemzés-ellenőrzés) tanítása.