Nyelvi képzések

Angol, német és orosz nyelvtanfolyamokat indítunk

Kiknek ajánljuk?

Bárkinek, aki már tanulta ezeket a nyelveket vagy még soha nem találkozott velük, de meg szeretne ismerkedni valamelyikkel. 4 szinten indítunk csoportokat a teljesen kezdőtől egészen a középhaladóig.
Milyen szinten indulnak csoportok?

A1 – minimumszint, a teljesen kezdőket várjuk ide. A tanfolyam végére a részt vevő ismerni fogja az egyszerűbb kifejezéseket, fordulatokat, ki tud tölteni űrlapot, ki tudja fejezni a szükségleteit.
 
A2 – alapszint, ide azokat várjuk, akik már valamennyit tanultak angolul. A tanfolyam végére a részt vevő elboldogul rutinszerű kommunikációs helyzetekben, képes lesz kifejezni magát a környezetével kapcsolatban.
 
B1 – küszöbszint. A részt vevő megérti a fontosabb információkat olyan világos, standard szövegekben, amelyek ismert témákról szólnak, és gyakori helyzetekhez kapcsolódnak a munka, az iskola, a szabadidő stb. terén.
 
B2 – középszint. Ezen a szinten a nyelvhasználó képes megérteni összetettebb szövegek fő mondanivalóját mind konkrét, mind elvont témákban, beleértve saját szakterületét.
 

Mikor indulnak a képzések?

Júliustól kezdődnek a csoportok, a jelentkezők igényeitől függ a pontos indulás, intenzitás. Alapvetően nyárra intenzívebb tanfolyamokat tervezünk, heti 3-4 alkalmas kurzusokat.
 

Mennyibe kerülnek a tanfolyamok?

115.000 Forintba.A jelentkezéshez kérjük adja meg az adatait és küldje el,

hogy melyik tanfolyamunkra szeretne jelentkezni:

Jelentkezem az egyik tanfolyamra