Pénzügyi ügyintéző (OKJ 51 344 04)

image
Mindazoknak, akik pénzügyi vonalon szeretnék ismereteiket bővíteni. A részszakképesítés birtokában több, számos munkahelyen szükséges pozíció betölthető. 
Fektess be a jövődbe, tanulj szakmát nálunk!

Válaszd pénzügyi ügyintéző tanfolyamunkat akkor is, ha:

  • pályakezdő, pályamódosító vagy, és gazdasági területen szeretnél dolgozni,
  • a részszakképesítés megszerzése után a szakképesítés további moduljaival kiegészítenéd tudásod, majd mérlegképes könyvelői képzésre szeretnél jelentkezni,
  • munkáltató vagy, és dolgozóid szeretnéd továbbképezni, hogy pénzügyi feladatokat is el tudjanak látni,
  • magánszemély vagy, aki gazdasági ismereteit  szeretné fejleszteni.

Mivel foglalkozik a pénzügyi ügyintéző?

Pénzügyes munkatársra minden vállalkozásnál szükség van. A pénzügyi ügyintéző képes a vállalkozások működésével összefüggő pénzügyi feladatok elvégzésében való közreműködésre, részfeladatok önálló elvégzésére. A vállalkozás valamennyi pénzmozgással, illetve a pénzállomány-változással összefüggő nyilvántartásait vezeti, közreműködik az egyes pénzügyi műveletek előkészítésében, lebonyolításában, elszámolásában, kezeli az ehhez kapcsolódó iratanyagokat.

Hol tudok elhelyezkedni ezzel a részszakképesítéssel?

A végzettség megszerzése után az alábbi munkakörökben tudsz elhelyezkedni: pénzügyi asszisztens, pénzügyi koordinátor, pénzügyi referens, pénztáros, számlaellenőr, bérszámfejtő, bérügyi adminisztrátor, pénzügyi, statisztikai, biztosítási adminisztrátor, irodai adminisztrátor, iratkezelő, de számos egyéb munkakört is betölthetsz.

Van-e lehetőség részletfizetésre?

Igen!

  • első részlet: 2019. szeptember 23-ig: 21500 Ft + 5000 Ft (első modulzáró)
  • második részlet: 2019. október 07-ig: 21500 Ft 
  • harmadik részlet:  2019. november 11-ig: 21500 Ft
  • negyedik részlet: 2020. február 10-ig: 21500 Ft + 10000 Ft (második modulzáró)
  • ötödik részlet: 2020. március 09-ig: 5000 Ft (harmadik modulzáró
  • hatodik részlet: 2020. április 20-ig: 45000 Ft (szakmai vizsga díja)

Kapcsolódó képzések

image
Adótanácsadó (Budapest)

A jól képzett adótanácsadó tanácsaiért már most is sorban állnak a cégek, legyél Te a következő keresett és jól kereső adótanácsadó.  Ha nincs időd évekig az iskolapadban ülni, iratkozz be most adótanácsadó képzésünkre!

image
Bérügyintéző tanfolyam

Fontos, hogy mielőbb szakmát szerezz? Diploma és nyelvtudás nélkül szeretnél biztos állást? Jól bánsz a számokkal és az adminisztrációban is otthon érzed magad? Akkor használd ki egyedülálló ajánlatunkat, válaszd a bérügyintéző tanfolyamunkat!

image
Pénzügyi-számviteli ügyintéző

Egy tanfolyammal három képesítés? Igen! A pénzügyi-számviteli ügyintéző képzéssel három részszakképesítést (pénzügyi ügyintéző, számviteli ügyintéző, pénzügyi projektmenedzser asszisztens) szerezhetsz meg. Fektess be a jövődbe, tanulj szakmát nálunk!

image
Vám-, jövedéki- és termékdíj ügyintéző

Tudtad, hogy a munkaerőpiacon a vámügyintéző szakma az egyik legkeresettebb? A munkáltatók rendszeresen küldenek intézményünknek állásajánlatokat, melyeket továbbítunk a vámügyintéző, jövedéki ügyintéző és termékdíj ügyintéző képzéseink végzett résztvevőinknek. A KOTK-s vám-, jövedéki- és termékdíj ügyintéző tanfolyamon szerzett bizonyítvány jó ajánlólevél. Tanulj velünk Te is!

image
Vállalkozási mérlegképes könyvelő

Nincs közgazdász diplomád, de szeretnéd elvégezni a mérlegképes könyvelő képzést? Méghozzá olyan gyorsan, amilyen gyorsan csak lehet? Akkor nálunk a helyed, hiszen felkészült tanáraink és kiváló oktatóanyagunk téged is elvezetnek a sikeres mérlegképes könyvelői vizsgához.

image
Adótanácsadó (Vác)

A jól képzett adótanácsadó tanácsaiért már most is sorban állnak a cégek, legyél Te a következő keresett és jól kereső adótanácsadó.  Ha nincs időd évekig az iskolapadban ülni, iratkozz be most adótanácsadó képzésünkre!