Bérügyintéző tanfolyam (OKJ 51 344 01)

image
Fontos, hogy mielőbb szakmát szerezz? Diploma és nyelvtudás nélkül szeretnél biztos állást? Jól bánsz a számokkal és az adminisztrációban is otthon érzed magad?
Akkor használd ki egyedülálló ajánlatunkat, válaszd a bérügyintéző tanfolyamunkat!

Válaszd tanfolyamunkat, és mindössze 5 hónap alatt megszerezheted a munkakör betöltéséhez szükséges tudást akkor is, ha:

  • pályakezdő vagy pályamódosító vagy, aki irodai munkakörben szeretne dolgozni,
  • vállalkozó (könyvelő, adótanácsadó, pénzügyi tanácsadó stb.) vagy, és szívesen bővítenéd portfóliód, vagy épp nincs lehetőséged erre a pozícióra külön embert alkalmazni,
  • munkáltató vagy, és a dolgozóid szeretnéd tovább- vagy átképezni, hogy ők bérszámfejtési feladatokat is el tudjanak látni,
  • már bérügyintézőként dolgozol, de szeretnéd frissíteni meglévő ismereteid.

Mivel foglalkozik a bérügyintéző?

Minden vállalkozásnál ő látja el a bérekkel kapcsolatos teendőket, illetve közreműködik a munkavállalók be- és kiléptetésével kapcsolatosan, ismeri az ehhez szükséges dokumentumokat. Adminisztrálja a munkavállalók havi bérét, juttatásait, járulékát, a családi pótlék vagy az adókedvezmény mértékét. Minden vállalkozás kulcsfontosságú szereplője, mesterien kezeli a bérszámfejtési szoftvereket, az ügyintézői nyilvántartásokat, illetve az egyéb adminisztrációs rendszereket, és a hivatal felé is ő tartja a kapcsolatot. Követi a jogszabályi előírásokat, hogy minden kifizetés rendben, pontosan és törvényszerűen történjen.

Hol tudok elhelyezkedni ezzel a szakképesítéssel?

Kis-, közepes- és nagyvállalkozásoknál, állami intézményeknél, könyvelőirodáknál bérelőkészítő, bérszámfejtő és kalkulátor, bérügyi adminisztrátor, bérügyi asszisztens, bérügyi előadó, bérügyintéző, analitikus könyvelő stb. munkakörökben.

Lehet-e részletekben fizetni a tandíjat?

Igen, így alakulnak a részletek:

első részlet: augusztus 21-ig: 35.000 Forint

második részlet: szeptember 7-ig: 16.000 Forint (ez a modulzárók díja)

harmadik részlet: október 17-ig: 35.000 Forint

negyedik részlet: november 21-ig: 49.000 Forint (szakmai vizsga díja)

Van-e kedvezmény, ha egy összegben fizetem be a tandíjat?

Igen, ha augusztus 21-ig a tandíjat és a modulzárók díját is befizeted, akkor a tandíjból 10% kedvezményt adunk.

Kapcsolódó képzések

image
Adótanácsadó (Budapest)

A jól képzett adótanácsadó tanácsaiért már most is sorban állnak a cégek, legyél Te a következő keresett és jól kereső adótanácsadó.  Ha nincs időd évekig az iskolapadban ülni, iratkozz be most adótanácsadó képzésünkre!

image
Pénzügyi ügyintéző

Mindazoknak, akik pénzügyi vonalon szeretnék ismereteiket bővíteni. A részszakképesítés birtokában több, számos munkahelyen szükséges pozíció betölthető.  Fektess be a jövődbe, tanulj szakmát nálunk!

image
Pénzügyi-számviteli ügyintéző

Egy tanfolyammal három képesítés? Igen! A pénzügyi-számviteli ügyintéző képzéssel három részszakképesítést (pénzügyi ügyintéző, számviteli ügyintéző, pénzügyi projektmenedzser asszisztens) szerezhetsz meg. Fektess be a jövődbe, tanulj szakmát nálunk!

image
Vám-, jövedéki- és termékdíj ügyintéző

Tudtad, hogy a munkaerőpiacon a vámügyintéző szakma az egyik legkeresettebb? A munkáltatók rendszeresen küldenek intézményünknek állásajánlatokat, melyeket továbbítunk a vámügyintéző, jövedéki ügyintéző és termékdíj ügyintéző képzéseink végzett résztvevőinknek. A KOTK-s vám-, jövedéki- és termékdíj ügyintéző tanfolyamon szerzett bizonyítvány jó ajánlólevél. Tanulj velünk Te is!

image
Vállalkozási mérlegképes könyvelő

Nincs közgazdász diplomád, de szeretnéd elvégezni a mérlegképes könyvelő képzést? Méghozzá olyan gyorsan, amilyen gyorsan csak lehet? Akkor nálunk a helyed, hiszen felkészült tanáraink és kiváló oktatóanyagunk téged is elvezetnek a sikeres mérlegképes könyvelői vizsgához.

image
Adótanácsadó (Vác)

A jól képzett adótanácsadó tanácsaiért már most is sorban állnak a cégek, legyél Te a következő keresett és jól kereső adótanácsadó.  Ha nincs időd évekig az iskolapadban ülni, iratkozz be most adótanácsadó képzésünkre!