Adótanácsadó (Vác) (OKJ 55 344 01)

image

Olyan szakmán gondolkodsz, amelyre Magyarországon mindig lesz kereslet? A folyton változó jogszabályi környezet gondoskodik arról, hogy adótanácsadóként bárhol, bármikor el tudj helyezkedni. A jól képzett adótanácsadó tanácsaiért már most is sorban állnak a cégek, legyél Te a következő keresett és jól kereső adótanácsadó. 
Ha nincs időd évekig az iskolapadban ülni, iratkozz be most adótanácsadó képzésünkre!

Válasszd az adótanácsadó tanfolyamunkat akkor is, ha:

  • közgazdász diplomával vagy nem szakirányú diplomával, vagy záróvizsgával rendelkezel,
  • mérlegképes könyvelőként dolgozol,
  • jogász vagy, és bővíteni szeretnéd szolgáltatásaid kínálatát,
  • könyvvizsgálóként dolgozol, és adótanácsadói képesítésre van szükséged,
  • munkakörödhöz az adótanácsadó szakképesítés elengedhetetlen,
  • olyan munkáltató vagy, aki dolgozóit szeretné továbbképezni, hogy ők adótanácsadási feladatokat is el tudjanak látni,
  • adótanácsadó-iroda indítását tervezed és nincs időd éveket tanulással tölteni.

Mivel foglalkozik az adótanácsadó?

Az adótanácsadó képzés elvégzése után az adózás szakértője leszel. Ismerni fogod a hazai és a nemzetközi adózás alapvető szabályait, a jogorvoslati lehetőségeket, hatósági és bírósági gyakorlatokat. 

Az adótanácsadó oktatáson elsajátított tananyag alapján értelmezni és alkalmazni tudod a közigazgatási eljárási szabályokat, ellenőrzöd és felügyeled az adókötelezettségek teljesítését.

Adótanácsadó tanfolyamunk elvégzésével tanácsadási feladatokat tudsz ellátni a jogszabályi előírásoknak megfelelően.

Hol tudok elhelyezkedni ezzel a szakképesítéssel?

Adótanácsadó-irodákban, könyvelőirodákban, multinacionális vállalkozásoknál, saját irodát hozhatsz létre. Ügyvédi irodák és más szervezetek adózással foglalkozó részlegeinél is elhelyezkedhetsz, akár vezető beosztásban is.

Kapcsolódó képzések

image
Adótanácsadó (Budapest)

A jól képzett adótanácsadó tanácsaiért már most is sorban állnak a cégek, legyél Te a következő keresett és jól kereső adótanácsadó.  Ha nincs időd évekig az iskolapadban ülni, iratkozz be most adótanácsadó képzésünkre!

image
Bérügyintéző tanfolyam

Fontos, hogy mielőbb szakmát szerezz? Diploma és nyelvtudás nélkül szeretnél biztos állást? Jól bánsz a számokkal és az adminisztrációban is otthon érzed magad? Akkor használd ki egyedülálló ajánlatunkat, válaszd a bérügyintéző tanfolyamunkat!

image
Pénzügyi ügyintéző

Mindazoknak, akik pénzügyi vonalon szeretnék ismereteiket bővíteni. A részszakképesítés birtokában több, számos munkahelyen szükséges pozíció betölthető.  Fektess be a jövődbe, tanulj szakmát nálunk!

image
Pénzügyi-számviteli ügyintéző

Egy tanfolyammal három képesítés? Igen! A pénzügyi-számviteli ügyintéző képzéssel három részszakképesítést (pénzügyi ügyintéző, számviteli ügyintéző, pénzügyi projektmenedzser asszisztens) szerezhetsz meg. Fektess be a jövődbe, tanulj szakmát nálunk!

image
Vám-, jövedéki- és termékdíj ügyintéző

Tudtad, hogy a munkaerőpiacon a vámügyintéző szakma az egyik legkeresettebb? A munkáltatók rendszeresen küldenek intézményünknek állásajánlatokat, melyeket továbbítunk a vámügyintéző, jövedéki ügyintéző és termékdíj ügyintéző képzéseink végzett résztvevőinknek. A KOTK-s vám-, jövedéki- és termékdíj ügyintéző tanfolyamon szerzett bizonyítvány jó ajánlólevél. Tanulj velünk Te is!

image
Vállalkozási mérlegképes könyvelő

Nincs közgazdász diplomád, de szeretnéd elvégezni a mérlegképes könyvelő képzést? Méghozzá olyan gyorsan, amilyen gyorsan csak lehet? Akkor nálunk a helyed, hiszen felkészült tanáraink és kiváló oktatóanyagunk téged is elvezetnek a sikeres mérlegképes könyvelői vizsgához.