Gépírás oktatás

Két ujjal pötyög, vagy vakon ír? Gondolt már arra, hogy mennyivel gyorsabban tudná elvégezni munkáját, ha tudna tíz ujjal, vakon írni?
Több ideje maradna a fontos feladatok elvégzésére, vagy kevesebbet kellene túlórázni, de a chat-elésnél is hasznát vehetné! Nálunk elsajátíthatja a tízujjas vakírást.

Itt a lehetőség, hogy rövid idő alatt, jelentősen javítsa munkája hatékonyságát, gyorsaságát. Tanfolyamunk elvégzését követően jelentősen csökkentheti a munkára fordított időt, miközben növelheti esélyeit a munkaerőpiacon, valamint sokkal egészségesebben végezheti munkáját, levelezhet barátaival, hiszen tekintetével nem kell az írott szöveg és a billentyűzet között ide-oda ingáznia.

Miért jó tíz ujjal gépelni?
A tízujjas vakírás elsajátításával magabiztosabban kezelheti a számítógépet, gyorsabban, hatékonyabban végezheti el munkáját, ezáltal sok értékes időt takaríthat meg. További előnye, hogy jobban óvhatja egészségét a számítógép használata közben, kímélheti szemét, nyakát, és a helyes testtartás betartásával a hátfájástól is megszabadulhat.

Kinek ajánljuk a tanfolyamot?
Ha rendszeresen használja a számítógépet, és nem tud tíz ujjal gépelni, akkor Önnek mindenképpen ajánljuk a tanfolyamot, legyen akár irodai dolgozó, vezető, tanuló, álláskereső, szabadidejében sokat internetező, vagy csak most ismerkedik a számítógéppel.

Jól felszerelt, saját tulajdonú épületünkben, kulturált körülmények között, profi oktatókkal, korszerű tananyaggal várjuk a nálunk tanulni vágyókat. Vállalatok, intézmények részére kihelyezett formában, igény szerinti időtartamban is vállaljuk a tanfolyam megszervezését, lebonyolítását.

 További információért forduljon bizalommal Szabó Tünde munkatársunkhoz a következő elérhetőségeken: 1/344-5199, infoatkotk.hu

Időpont: 
A megrendelő igényéhez igazodva.

Jelentkezés

.